Sr. Delclós, qualsevol argument que s’esgrimeix abans d’un “...però...” no serveix de massa.

Quan El País reconeix que s’haurà de donar els 100 dies de gràcia a Teve.cat però acte seguit carrega contra una televisió que neix en plena pandèmia mundial és, si més no, per fer-s’ho mirar.

Comparar Teve.cat amb una modesta radio, no deixa de ser ofensiu. Potser el senyor Tomaàs Delclós, que signa la crítica contra Teve.cat a El País, no s’ha adonat que programes nacionals com El Intermedio, Zapeando, Todos en casa, Lo de Évole, s’estan precisament emetent des de casa amb una doble voluntat: evitar els contagis i donar exemple de que tothom es quedi a casa. I, a nosaltres, aquests canals no ens semblen una radio.

Teve.cat no es vol comparar tampoc amb cap gran cadena. Sabem el que som i sabem que fem el que ens agrada i el que els telespectadors no troben a d’altres cadenes. Sí, precisament allò que el senyor Delclòs, critica en el seu article: tertúlies i debats que donen veu a la ciutadania. Ell ho anomena “palabrería insustancial o rancia”, però nosaltres ho anomenem debat obert a tothom en temps delicats en que la gent necessita ser escoltada. I és una fórmula que no deu anar tan errada quan programes com el Catalunya Opina tenen més d’una década d’història i han passat per televisions grans i petites.

No pateixi. Teve.cat està en emissió en proves i la seva programació anirà nodrint-se de més programes i certament ho farem cada dia millor. Perquè sabem que, a banda de la professionalitat, ens mou l’amor i el respecte cap al mitjà i la ciutadania. No ens aturarem. Vostè, senyor Tomàs Delclós, haurà estat molt orgullós del seu article quan l’ha signat, ha tancat l’ordinador i se n’ha anat a dormir. Però li direm una cosa, potser ens hauríem de mirar tots més una mica les vergonyes, donat que projectes televisius del Grup Prisa (al qual pertany el seu diari) han resultat fallits malgrat inversions milionàries que els suportaven.

Atentament, L’Equip (modest) de Teve.cat


117 views0 comments
  • Facebook icono social
  • Instagram
  • Tik Tok
  • Twitter
  • YouTube
  • Icono social Vimeo

©2020 TEVE.CAT