Els presentadors VIPS de la nova cadena competència a TV3: dilluns neix Teve.cat

Updated: May 10, 2020

El Nacional - Marc Villanueva - BarcBarcelona. Dilluns, 20 d'abril de 2020


El conseller delegat del desaparegut Canal Català, Nicola Pedrazzoli, engega una nova aventura de TV privada en català. És llest: comença a emetre en ple confinament quan més hores de TV es consumeixen.

Serà di 27 d'abril. La marca és "Entreteniment, debat i actualitat". Recupera el frare franciscà Carlos Fuentesque ve de Canal Català i a qui TVE va acomiadar quan va governar el PSOE. Ara i aquíeraun dels programes més vistosde TVE-Catalunya. Tornarà a presentar el debat Catalunya Opina . 


Els debats són un gènere televisiu am


b audiència i barat de fer. La nova cadena tindrà una segona versió de la tertúlia diària d'actualitat:Catalunya Opina #Youth presentada per un candidat a concursant deGran HermanoSergi Àlex. El jove va fer el càsting de la 18a edició del reality de Telecinco i ja va avisar en el seu vídeo de presentació: "Estoy estudiando periodismo, terreno en el cual quiero labrar los mayores éxitos de mi carrera". Ho feia estil GH, en banyador. Pot ser un èxit.


L'ambició de la graella queda demostrada tenint programes quan menys gent mira TV, al matí. A les 10 Sense Control, "un magazine de la mà d’Elena Batista i Nacho Encinas". Albert Lesán, també provinent de Canal Català, farà a les 3 de la tarda Zippi Zappingun programa de zàpping d'altres TV.  Ares Teixidófarà de nits l'espai #Queda’tacasaAmbAres amb personatges d'actualitat.


Tot a punt per una nova cadena en català. Feta des de Catalunya i en llengua catalana. Una bona notícia. 

313 views1 comment
  • Facebook icono social
  • Instagram
  • Tik Tok
  • Twitter
  • YouTube
  • Icono social Vimeo

©2020 TEVE.CAT