Defensa en directe «imposar per força» la independència i assumir «les conseqüències».

Un membre de Força Catalunya ha criticat el procés perquè no ha aconseguit els seus objectius

El partit independentista Força Catalunya ha defensat públicament i a través dels mitjans de comunicació l'ús de la força «si és necessari» per aconseguir la independència de Catalunya

Així ho ha explicat un dels seus membres, Ernest Piserra, en una entrevista al programa '#Youth' de Teve.cat, que va començar recentment les seves emissions. En l'entrevista, Piserra ha mostrat tots els seus arguments en favor de la independència al mateix temps que atacava l'estat espanyol i l'acusava de corrupte. 

El membre de Força Catalunya creu que «la independència és trencar amb la legalitat vigent per imposar la teva, amb el suport de la gent, i si és necessari, l'ús de la força». Per aconseguir-ho, ha posat gran pes de l'ideari en les bases «patriotes» que formen l'independentisme i la necessitat de «fer sacrificis» per tenir un Estat propi. En aquest sentit, Piserra ha cridat la ciutadania «compromesa, valent i patriota» a unir-se en agrupacions, com ara el seu propi partit, per aconseguir la tan desitjada independència, una fita que no arribarà mai de la mà del conegut com a 'procés'. Considera que «els somriures», «els llaços grocs» i «la moderació» no han aconseguit res durant tots aquests anys i no confia que serveixin per liderar el camí cap a la independència. 

«La independència de Catalunya no arribarà manifestant-se un cop l'any pels carrers de Barcelona i després a la tarda menjar-se un entrepà de fuet, has d'estar disposat a fer sacrificis», ha assegurat en l'entrevista. A més, ha carregat contra l'Estat «corrupte» espanyol i l'ha acusat d'amenaçar els independentistes «contínuament» amb la seva legislació. Sobre aquest punt, Piserra ha demanat als independentistesno tenir porde les conseqüències, ja que creu que «no hi ha cap país que hagi aconseguit la independència» a les bones. Crítiques als líders del procés

Si s'ha de fer l'ús de la força, assegura que «tenim 17.000 mossos», però admet que cal temps per a treballar, preparar-los i «convèncer-los», i que això no es pot fer en 18 mesos, com van assegurar els líders del procés, a qui ha qualificat de «mediocres» per haver estat incapaços de «fer els deures» amb el procés. «No van aconseguir suport internacional, no van crear eines d'estat. No serveix de res proclamar la independència de Catalunya si no pots fer-la efectiva», ha afegit. 

115 views0 comments
  • Facebook icono social
  • Instagram
  • Tik Tok
  • Twitter
  • YouTube
  • Icono social Vimeo

©2020 TEVE.CAT