Catalunya Opina és un programa històric de la televisió a Catalunya. El conegut franciscà Carlos Fuentes l'estrenà el 9 d'octubre de l'any 2006 des de la seu sabadellenca de Canal Català. És un programa de tertúlia, on s'analitza diàriament l'actualitat del panorama polític català i espanyol. La base del programa són les xerrades entre quatre i cinc tertulians, moderats pel presentador del programa. Un repàs a les notícies de la jornada amb els millors analistes i els convidats més il·lustres. Anàlisi, opinió, entrevistes, reportatges i informació sempre plural. Els teleespectadors són actors principals, gràcies a la seva intervenció telefònica.

Catalunya Opina Youth és un programa de televisió que aposta per la joventut política. Els principals protagonistes del programa són els tertulians i les tertulianes de les joventuts dels partits polítics catalans. En el Catalunya Opina Youth cada dia tenen una cadira per a opinar, debatre i donar el seu punt de vista en un espai de tertúlia i d’àgora que té com a finalitat entretenir i formar als espectadors, especialment aquells més joves. En el programa hi intervenen totes les joventuts, de totes les ideologies. Creiem que és imprescindible que en un format d’aquest tipus tothom hi pugui dir la seva dins dels límits de la democràcia.

A més, el programa també rep convidats de diverses entitats joves vinculades amb la política. Des de casa els espectadors també poden participar en directe en el programa a través del telèfon o les xarxes. Els espectadors d’arreu de Catalunya poden dir la seva arran de la qüestió plantejada com a tema principal del programa i que també serveix com a base de debat per a la tertúlia de les joventuts.

El pluralisme i la joventut són les dues banderes -els dos pilars- d’aquest nou format de programa inèdit en el panorama televisiu actual.

A Influmierders, l'espectador s'endinsa a les cases d'Ares Teixidó i Marta Polo.
Influmierder és un terme encunyat per la pròpia Ares Teixidó per definir-se com una persona activa a les xarxes socials que no preten estar sempre perfecta per als seus seguidors. Ella haurà d'introduir a la periodista Marta Polo en  aquest món i convèncer-la per a estar present a les xarxes.
Ares i Marta obriran les portes de les seves llars durant el confinament, fent el programa des de les seves cases i convidant a sumar-se a personalitats del món del cor, actors, cantants, escriptors, polítics...
Un programa desenfadat, influmierder de cap a peus, o mai millor dit: un programa d'estar per casa. 

Cultura i entreteniment són les dues paraules clau d'aquest matinal que inclou entrevistes a diferents personatges del món artístic i professionals de tots els sectors. L'eix vertebral del programa són les seccions de diferents temàtiques com turisme, gastronomia, moda, esport, creixement personal i cultura de la mà de diferents professionals.

Zippi Zapping és un programa dirigit i presentat per l'Albert Lesan on els vídeos més divertits trobats a la xarxa són el ciment de moltes seccions divertides. Les entrevistes a personatges VIP formen part del paisatge de Zippi Zapping. Descobrirem als YouTubers amb més seguidors del món, recomanarem les millors sèries, veurem pífies en grans superproduccions, coneixerem els trucs de la comunicació no verbal, et mostrarem la crònica social més excelsa i divertida amb en Manel Ferrer, el humorista Edu Mutante mostrant la seva cara més creativa, inventant cançons d'un minut amb paraules que se li diran al moment. Buscarem els gadgets més sorprenents del mercat, vídeos amb final inesperat, analitzarem altres televisions. La Sabina Pedrós ens explicarà els vídeos més enginyosos de Tik Tok i la Silvia López ho coordinarà amb tota la seva originalitat. El programa pretén, amb ritme trepidant, que l'espectador no pugui desconnectar la seva atenció ni un sòl moment. Entretenir i fer passar una estona agradable són els objectius principals d'aquest espai. L'Albert Lesan torna ara als seus orígens a entretenir com ja ho va fer en els seus 12 anys de carrera al costat de l'Alfonso Arús.

El Crossfit s'ha posat de moda. Descobrim com entrenar cada dia amb moviments d'halterofília i amb aparells com anelles i calaixos. A l'hora de practicar aquest esport d'alta intensitat tots els teus músculs es veuen implicats i la majoria dels exercicis no consisteixen només en aixecar pes. Els coneguts personals trainers Mario Silvosa i Jaume Llorca, propietaris de Studio Crossfit de Barcelona, ​​ens ajudaran a fer-los des de casa.

  • Facebook icono social
  • Instagram
  • Tik Tok
  • Twitter
  • YouTube
  • Icono social Vimeo

©2020 TEVE.CAT